medewerker eindcontrole (37 uur)

NTOC groeit en wij willen dat onze processen en afdelingen optimaal meegroeien. Per direct zijn wij op zoek naar een medewerker kwaliteitscontrole met leidinggevende skills.

Je start met een gedegen inwerkproces gericht op procedures en kwaliteit waarbij je met een groot verantwoordelijkheidsgevoel de (laatste) controle uitvoert.  Jij weet welke eisen wij aan het product stellen, je beoordeelt of het product voldoet aan de eisen en je handelt volgens vastgestelde procedures indien je afwijkingen constateert aan het product.

Dit doe je samen met 5 collega’s die op dit moment aangestuurd worden door de manager kwaliteit. Wil je groeien en zit leidinggeven in je genen?  Dan bieden wij jou een mooi pad aan, wat kan resulteren in een rol als meewerkend voorman kwaliteitscontrole.

Sta jij je vrouwtje/mannetje, ben je nauwkeurig en kritisch, beheers je de Nederlandse taal, beschik je over een dosis teamspirit en verlies je in de drukte van de dag niet je oog voor detail, dan is deze baan je op het lijf geschreven.

NTOC biedt een informele en prettige werksfeer met een grote onderling betrokkenheid. Wij zoeken per direct een collega op MBO/HBO werk- en denknivo, die 37 uur beschikbaar is (= fulltime), die durft te zeggen wat zij of hij vindt en een drive heeft om zichzelf altijd te verbeteren en te ontwikkelen.

Is je interesse gewekt? Mail je CV naar pz@ntoc t.a.v. Kim De Win.