Supply Chain Manager

Wat ga je doen?!
Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een zo effectief en efficiënt mogelijke keten van goederen en diensten van leverancier tot aan de klant conform de gemaakte afspraken. Je streeft naar een optimale balans voor de organisatie tussen de behoeften van de klant en de capaciteit van de organisatie. Dit doe je samen met de diverse afdelingen die gelinkt zijn aan ons productieproces. Als supply chain manager ben je onderdeel van het OMT en ben je nauw betrokken bij het formuleren van ons beleid. Een zelfstandige functie waarbij inkoop en processpecialisme onderdeel is van jouw afdeling. Tevens geef je operationeel leiding aan ons Customer Services afdeling (5,12 FTE).

Herken jij jezelf?
-  je zoekt een vaste baan en bent fulltime beschikbaar
-  Kennis gelijkwaardig aan HBO/WO werk- en denkniveau aangevuld meet cursussen/trainingen op het gebied van supply chain management
-  Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen het vakgebied
-  Minimaal 5 jaar management kennis en ervaring
-  goede teamspirit
-  affiniteit met techniek
-  bekend met projectmatig werken
-  capabel om met eigen inzicht, improvisatie en flexibiliteit oplossingen te vinden voor bijzondere situaties
-  werkt zelfstandig en durft beslissingen te nemen

Wat bieden wij:
-  een informele, prettige en dynamische werkomgeving
-  grote onderlinge betrokkenheid met een open bedrijfscultuur
-  marktconform salaris
-  goede pensioenregeling
-  37 urige werkweek (vrijdag om 15.00 uur weekend)

Is je interesse gewekt of wil je nog iets meer weten over de inhoud van de functie of over NTOC? Klik op de website www.NTOC.nl voor ons uitgebreide bedrijfsprofiel of neem contact op met Kim De Win, afdeling HR of Frans Rosbak, interim CEO via tel. 0412-482899.

Voel jij je aangesproken, dan vinden we het heel tof als je op gesprek wilt komen om te kijken of er een wederzijdse klik is. Mail je CV naar pz@ntoc.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een 1e kennismakingsgesprek!