Over NTOC

Na ruim 15 jaar sales ervaring in de orthopedie zijn Aad van Delzen en zijn vrouw Liesbeth in 1995 dit bedrijf begonnen. Zij zagen mogelijkheden om medische instrumenten handzamer op te bergen; overzichtelijk in gebruik en met optimale mogelijkheden om te wassen en te steriliseren. Inmiddels hebben de kinderen en hun partners, dankzij hun specifieke kwaliteiten en opleidingen, sleutelposities ingenomen binnen het bedrijf. 

De beste oplossing is onderdeel van het DNA van dit bedrijf geworden en is verder ontwikkeld naar perfectie. Dankzij jarenlange ervaring in de medische industrie, treft u in NTOC een partner met een schat aan specialistische kennis en ervaring. Het vertalen van uw wens naar een uiteindelijk product is ons doel en wij zetten ons hier met hart en ziel voor in!

NTOC heeft een moderne, uitgebreid geoutilleerde productie- en fixatieafdeling en in ons bedrijf werken gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Bij ons wordt geavanceerde productietechnologie gecombineerd met jarenlang vakmanschap. Dat maakt dat we het volledige proces kunnen beheersen en uiteenlopende opdrachten kunnen uitvoeren in relatief korte doorlooptijd.

Bij alles wat we doen houden we van een eerlijke, no-nonsense aanpak en we gaan in ons werk vaak tot het uiterste. Niet alleen omdat we dat belangrijk vinden voor onze klanten; we zijn vanuit de passie voor ons vak eager om nét dat beetje meer te doen en net zolang door te gaan totdat we die éne oplossing vinden. Dit alles doen we zonder onze natuurlijke bescheidenheid te verliezen, want eigenlijk vinden we dit gewoon ‘part of the deal’. Niettemin blijkt menig idee uit onze koker goed te landen in de sector en hier en daar zijn bepaalde zaken zelfs gemeengoed geworden, oftewel een standaard waar ook door andere bedrijven naar wordt gestreefd. Eigenlijk best wel iets om trots op te zijn!

Wij hebben ons karakter behouden. Wie een bezoekje brengt aan ons bedrijf, treft een open cultuur en uiterst behulpzame sfeer aan. Sommigen beschrijven onze organisatie zelfs als ‘een grote familie’.

Het betekent dat ons werk en onze inzet niet stoppen ‘na 17.00 uur’. Dat is niet erg. Ons bedrijf zit in ons DNA en u als klant bent of wordt daar als vanzelfsprekend een onderdeel van. 


"Ik ervaar NTOC als een verlengstuk van mijn bedrijf."