Welkom

NTOC is internationaal erkend specialist in de productie van decontaminatie-, sterilisatie- en transportcassettes voor medische hulpmiddelen. Deze producten zijn voorzien van fixatie volgens het door ons ontwikkelde Minimal Contact Concept. We leveren aan ziekenhuizen, privéklinieken, leveranciers en producenten van medische instrumenten. 

De laatste decennia hebben wij onze toonaangevende plek op zowel de Nederlandse als internationale markt veroverd. Dit is te danken aan kennis van zaken, betrouwbaarheid en meedenken met onze klanten. De klant en de beste oplossing staan centraal. Niet zelden wordt een klant dan ook verrast door onze suggesties! De ene keer is een gedetailleerd uitgewerkte opdracht onze basis, de andere keer een ruwe schets. We werken op de duizendste millimeter nauwkeurig en weten een constante en reproduceerbare kwaliteit te realiseren.

We maken graag kennis met u en kijken uit naar een (volgende) ontmoeting!

Minimal Contact Concept

NTOC ontwikkelde voor de fixatie van instrumenten en onderdelen het Minimal Contact Concept (MCC). Bij deze manier van fixeren worden de contouren van het in te klemmen instrument gevolgd met een minimaal aantal klempunten.
Lees verder...